Uncategorized liemr

Alonso voitti Hockenheimin

Fernando Alonso on voittanut Saksan Grand Prix -sovelluksen noudattaen jännittävää kolmisuuntaista taistelua Sebastian Vettelin ja Jenson Buttonin kanssa.
Espanjalaisesta tulee ensimmäinen autoilija, joka voitti toistaiseksi kolme kilpailua tällä kaudella – noudattaa Malesian voittoja sekä Valencian eurooppalaista Grand Prix -tapahtumaa – samoin kuin hänellä on nyt 154 pistettä kuljettajien mestaruuspöydän kärjessä, eteenpäin, eteenpäin Mark Webberin sekä Sebastian Vettelin kanssa 120: n kanssa sekä 110.
Alonso aloitti kilpailun sauvasta ja oli ensimmäistä kertaa käännettynä ennen hallitsevaa maailmanmestari Sebastian Vettelin, joka oli kiireinen Michael Schumacherin hyökkäyksestä.
Lisäksi Jenson Button aloitti vahvan alkamisen ruudukon kuudennesta. Hän ohitti pastorin Maldonadon aivan ensimmäisellä kierroksella, puristi Nico Hulkenbergin ohi pian myöhemmin ja kierroksen 11 mennessä hän ohitti Schumacherin kolmanneksi.
Alonso taisteli pysyäkseen Vettelin edessä ja napin edessä kilpailun muutamaan viimeiseen kierrokseen saakka, kun tuoreemmat renkaat ja DRS: n hyödyntäminen antoivat hänelle kilpailun kolme sekuntia ennen Vettelin.
Vettel oli käsitellyt ohittaa painike viimeisen viimeisen kierroksen kanssa toiseksi, mutta niin hänen oli käytettävä valumisaluetta kulman poistumisessa. Luottamushenkilöt tekivät päätöksen, joka antoi hänelle epäreilun edun sekä hänelle annettiin rangaistus. Koska se myönnettiin kilpailun jälkeen, tämä päätyi 20 sekunnin rangaistukseen, samoin kuin Vettel jakautui viidenteen.